Aktiviteter


Vi tilbyr følgende aktiviteter i hele vintersesongen

Alpint og snowboarding
SarvesAlta Resort ligger vakkert til med utsikt over altafjorden, fjellene og dalene rundt Alta. Hos oss kan du nyte snø og vinter under nordlys og fargespillet på den arktiske himmelen. Anlegget er en koselig og familievennlig vinterpark som passer for alle uansett alder og aktivitetsnivå. Vi har nedfarter i alle vanskelighetsgrader og snowpark med hopp og rails for de som ønsker ekstra utfordring. I kafeen serverer vi smakfull hjemmelaget mat og drikke.

Ønsker dere å leie bakken utenom åpningstid? Vi tilbyr privat skikjøring! Ta kontakt med oss for priser og tilgjengelighet.

Snowtubing
Sett utfor barnebakken på en av våre snow-tubes! En opplevelse som er perfekt for familien og folk som ønsker å boltre seg i snøen. Ta kontakt dersom du ønsker å leie snow-tubes.

Priser:
Voksen: kr 300,-
Barn under 12 år: kr 200,-

Heisbasert aking
Heisbasert aking er vårt nyeste og mest spennende tilskudd til vinteraktiviteter. Med disse kjelkene kan du ta skiheisen til toppen av fjellet og ake ned Turisten. Dette er en familievennlig aktivitet som er like morsom for de voksne som for barna. Hva med en intern ake konkurranse? *Barn under 10 år i følge med en voksen*
Heisbasert aking kan kun gjøres utenom ordinær åpningstid i alpinbakken. Må reserveres på forhånd, ta kontakt for booking.

Priser:
Voksen: kr 600,-
Barn under 12 år: kr 450,-

Sarvesleker
Utfordre samarbeidsevnen og styrk fellesskapet med våre egne Sarvesleker! Morsom teambuilding-aktivitet som passer perfekt for grupper, klasser, kollegaer og vennegjenger. Utfordrende konkurranser i tautrekking, øksekast og mer. Denne aktiviteten kan gjennomføres hele året. Ta kontakt med oss for priser og booking.

Trugetur med guide
En av våre guider vil ta deg med på tur gjennom skogen i nærheten. Mens vi går i skogen mellom de nordiske furuene, vil guiden fortelle historier om omgivelsene og ta deg med til et utkikkspunkt med fantastisk utsikt over fjell og fjord.

Priser:
Voksen: kr 700,-
Barn under 12 år: kr 400,-