Aktiviteter


Vi tilbyr følgende aktiviteter i hele vintersesongen

Alpint og snowboarding
SarvesAlta Resort ligger vakkert til med utsikt over altafjorden, fjellene og dalene rundt Alta. Hos oss kan du nyte snø og vinter under nordlys og fargespillet på den arktiske himmelen. Anlegget er en koselig og familievennlig vinterpark som passer for alle uansett alder og aktivitetsnivå. Vi har nedfarter i alle vanskelighetsgrader og snowpark med hopp og rails for de som ønsker ekstra utfordring. I kafeen serverer vi smakfull hjemmelaget mat og drikke.

Ønsker dere å leie bakken utenom åpningstid? Vi tilbyr privat skikjøring! Ta kontakt med oss for priser og tilgjengelighet.

Snowtubing
Sett utfor barnebakken på en av våre snow-tubes! En opplevelse som er perfekt for familien og folk som ønsker å boltre seg i snøen. Ta kontakt dersom du ønsker å leie snow-tubes.

Priser:
295 kr per Snowtube.

Heisbasert aking
Heisbasert aking er vårt nyeste og mest spennende tilskudd til vinteraktiviteter. Med disse kjelkene kan du ta skiheisen til toppen av fjellet og ake ned Turisten. Dette er en familievennlig aktivitet som er like morsom for de voksne som for barna. Hva med en intern ake konkurranse? *Barn under 10 år i følge med en voksen*
Heisbasert aking kan kun gjøres utenom ordinær åpningstid i alpinbakken. Må reserveres på forhånd, ta kontakt for booking.

Priser:
Voksen: kr 795,-
Barn under 12 år: kr 595,-

Sarvesleker
Utfordre samarbeidsevnen og styrk fellesskapet med våre egne Sarvesleker! Morsom teambuilding-aktivitet som passer perfekt for grupper, klasser, kollegaer og vennegjenger. Utfordrende konkurranser i tautrekking, øksekast og mer. Denne aktiviteten kan gjennomføres hele året. Må bookes på forhånd.

Pris: kr 400,- per person.

Båltur i arktisk polarnatt
La oss ta deg opp til toppen av Bjørnfjell der utsikten er ubeskrivelig og det eneste selskapet er dyrene som kaller dette området sitt hjem. Vi tar turen til kanten av det nærliggende fjellet for å la stillheten omfavne oss. Vi lager bål utenfor vår koselige hytte som vi kaller” Bjørnehiet” og lager vår egen gourmetmat av ferske, lokale ingredienser på den mest naturlige måten vi vet om : på bålet. Når vi sitter rundt bålet på reinsdyrskinn, vil guiden vår fortelle deg om myter og historier om nordlyset og Finnmark. Vi har med oss kamera slik at vi kan forevige minner du kan ta med deg hjem Det kan hende vi får se noen av dyrene som holder til i området, og hvis himmelen er klar over oss, er det en mulighet for at vi får se det mystiske nordlyset bre seg ut over himmelen å danse over hodene våre.Bekledning er inkludert.

Priser:
Voksen: kr 2195,-
Barn under 12 år: kr 1250,-

Opplev det arktiske lyset – Morgenkaffe med utsikt
Du vil bli fraktet til toppen av fjellet med snøscooterslede eller tråkkemaskinen etter frokost. Kos deg med morgenkaffe eller te med flott utsikt over Altafjorden fra den lille hytta «Bjørnehiet». Avhengig av hvilken måned du tar denne turen, vil du oppleve de forskjellige nyansene av det arktiske lyset. I desember deter lite dagslys, men en mulighet til å se vakre farger i horisonten. Fra slutten av januar kommer solen sakte tilbake til nord, og kanskje du vil se de første solstrålene her oppe.

Priser:
Voksen: kr 1395,-
Barn under 12 år: kr 795,-

Trugetur med guide
En av våre guider vil ta deg med på tur gjennom skogen i nærheten. Mens vi går i skogen mellom de nordiske furuene, vil guiden fortelle historier om omgivelsene og ta deg med til et utkikkspunkt med fantastisk utsikt over fjell og fjord.

Priser:
Voksen: kr 895,-
Barn under 12 år: kr 695,-