Turer og aktiviteter


Vi tilbyr følgende tur- og aktivitetsalternativer i hele vintersesongen. For å reservere en tur vennligst kontakt oss.

Alpint og snowboarding:
SarvesAlta Resort ligger vakkert til med utsikt over altafjorden, fjellene og dalene rundt Alta. Hos oss kan du nyte snø og vinter under nordlys og fargespillet på den arktiske himmelen. Anlegget er en koselig og familievennlig vinterpark som passer for alle uansett alder og aktivitetsnivå. Vi har nedfarter i alle vanskelighetsgrader og snowpark med hopp og rails for de som ønsker ekstra utfordring.I kafeen serverer vi smakfull hjemmelaget mat og drikke.

Snowtubing:
Sett utfor bakken på en av våres snow-tubes! En opplevelse som er perfekt for familien og folk som ønsker å boltre seg i snøen.

Truger:
Om du ikke ønsker å stå på ski leier vi ut truger. Du kan gå ut i skogen på egenhånd eller være med på en av våre turer med guide.

Trugetur med guide:
Guiden vi ta deg med ut i furuskogen utenfor kafeen. Underveis vil guiden fortelle deg om dyrene som bor i skogen. Det er også lagt inn en pause med varm sjokolade.

Fat Bike:
Er du glad i å sykle? Hva med å leie en fatbike? Det går helt fint å ta heisen opp og sykle ned alpintraseene i lag med alpinistene. Kreves gode ferdigheter på sykkel. Vi har laget en spennende sykkelløype gjennom skogen. Flott naturopplevelse og artig sykkeltur. Løypa går i flatt terreng så den er enkel nok for de fleste men gir også utfordring om du ønsker det.